Щоденно з 9:00 по 22:00

Новини

Вільна боротьба : У Івано-Франківську відзначились Гурський Ярослав та Тарас Дин

У м. Івано-Франківську 5-7 травня 2012р. пройшов VI відкритий всеукраїнський турнір з вільної боротьби, присвячений ветеранам боротьби Прикарпаття. У змаганнях взяли участь 208 атлетів юнацької вікової категорії з 27 вітчизняних осередків та гості з Білорусі, Росії, Молдови і Словаччини, а старти на них розглядались як генеральна репетиція перед кадетським чемпіонатом України, який 11-14 червня відбудеться у тому ж Івано-Франківську.
У ваговій категорії до 50 кг друге місце на турнірі посів учень 10 класу Львівського училища фізичної культури Ярослав Гурський. Впродовж турніру Ярослав поступився лише Тарасу Марковичу з Києва. Цікаво, що у вазі до 38 кг відзначився ще один Гурський- наймолодший з родини Гурських Михайло, який також виборов срібну нагороду. Нагадаємо, що старший Гурський – Віталій, студент ІІІ курсу училища – кандидат у олімпійську збірну України.
Також другим у вазі до 58 кг фінішував одинадцятикласник Тарас Дин. Бронзова медаль турніру в активі учня 9 класу Романа АшарінаРоман посів ІІІ місце в 42кг.